Nya Vardagskonfirmation

Upptäck och utforska - vetenskap och tro

När? Var? Hur? Undrar vi! Och vetenskapen, forskningen ger svar. Men så ställer vi frågan Varför? Då närmar vi oss tron!
Välkommen till vår nya vardagskonfa. Konfatiden är ett utmärkt tillfälle att kunna
få prata om de stora frågorna i livet. Vad är meningen med livet och döden och frågor om tro, Gud, rättvisa. Dina tankar frågor funderingar och intresse kommer att få styra innehållet i den här gruppen.

Upplägg

Vi ses ungefär varannan vecka, onsdagar. Oftast i församlingshemmet. Du är med och formar konfirmationstidens innehåll. Vi kommer att se film, prata, leka, utforska. Ett par läger med övernattning blir det också och någon spännande hel- eller halvdags utfärd

Upptakt

Onsdagen den 4 september kl 16-19 för alla konfirmander.

Lördagen den 2 maj 2020 i Mariakyrkan i Åhus.

Den här konfagruppen är gratis för dig, församlingen står för kostnaderna.