Taizé

Med en veckas resa till Taizé när du går i nian.

I Taizé i Frankrike finns ett brödraskap som öppnar sitt kloster för ungdomar från hela världen. Varje vecka samlas ungdomar av olika nationaliteter för att samtala, ha roligt tillsammans och för att be i kyrkan.

Upplägg

Konfaläsningen börjar med ett par träffar hösten 2019 och våren 2020. Därefter träffas vi oftare under läsåret 2020-21, några onsdagskvällar och någon söndag.
Under Kristi himmelsfärdsveckan år 2020 åker vi till Taizé. Du ska gå i nionde klass för att få komma dit utan föräldrar.

Upptakt

Onsdagen den 4 september kl 16-19 för alla konfirmander.

Lördagen den 22 maj 2021 i Mariakyrkan i Åhus.

Kostnad

Församlingen står för det mesta av kostnaden, men ett självkostnadspris på 750 kronor tillkommer.