Taizé

I Taizé i Frankrike finns ett brödraskap som öppnar sitt kloster för ungdomar från hela världen.

Varje vecka samlas ungdomar av olika nationaliteter för att samtala, ha roligt tillsammans och för att be i kyrkan.

Upplägg

Konfaläsningen börjar med ett par träffar hösten 2018 och våren 2019. Därefter träffas vi oftare under läsåret 2019-20, några torsdagskvällar och någon lördag.
Under Kristi himmelsfärdsveckan åker vi till Taizé. Du ska gå i nionde klass för att få komma till Taizé utan föräldrar.

Upptakt

Torsdagen den 6 september kl 16-19 för alla konfirmander.

Lördagen den 30 maj 2020 kl 13 i Mariakyrkan i Åhus.

Kostnad

Församlingen står för det mesta av kostnaden, men ett självkostnadspris på 750 kronor tillkommer.