Skaparkonfirmation

Konfirmandgrupp för dig som tycker om att skapa själv.

Intensivgrupp där vi målar, drejar, diktar, dramatiserar, med mera. Något som anpassas efter gruppens intresse.

Upplägg

Intensivgrupp. Vi startar strax före jul och träffas de flesta torsdagar fram till strax efter påsk. Det blir också en heldag med färg, lera, papper, pennor och kamera.

Upptakt

Torsdagen den 6 september kl 16-19 för alla konfirmander.

Lördagen den 18 maj 2019 kl 13 i Mariakyrkan i Åhus.

Församlingen stpr för hela kostnaden.

Gruppen träffas vissa torsdagar samt på olika läger, då vi åker iväg och bor i militärtält, paddlar kanot eller rider islandshästar.
Gruppens maxstorlek är 20 personer.
Kostnad: max 750 kronor, eftersom några av aktiviteterna inte går att ordna helt gratis.

Konfirmationen för årets deltagare blir i Yngsjö kapell 2 juni 2018, dels kl 11.00 och dels kl 14.00.