Leonard Cohen 17 februari

Med kören Körglädje i Yngsjö kapell kl 18.00

Välkommen att åter njuta av ännu en fantastisk kväll i Leonard Cohens anda.

”Leonard Cohen på svenska, del 2” framförs av Janerik Luindqvist, som tillsammans med kören Körglädje och Ulrika Wlin tolkar och sjunger Leonard Cohens vackra sånger. Vid pianot sitter Rune Lindqvist och på viola Kathrin Grube.

Det blir några av Leonard Cohens oförglömliga sånger i svensk upplaga, till exempel Susanne, Bird on the Wire och Take this Waltz. De svenska översättningarna och tolkningarna är av bland andra Rikard Wolff, Klas Östergren, Johan Theorin och Mikael Wiehe.

De egna tolkningarna har fått beröm av Cohen själv: "Please tell Janerik how much I enjoy and appreciate his versions of my songs. He has truly brought them to life. What a singer! I am deeply touched . Warm Regards, Leonard".

Varmt välkomna!