Per-Ludwig Andersson präst i Åhus

Jag heter Per-Ludwig Andersson och är ny präst i församlingen.

Jag prästvigdes av biskop Johan Tyrberg i Lunds domkyrka 22 januari 2017 och är från och med 29 maj pastorsadjunkt här i Åhus församling. Pastorsadjunkt är man det första året efter prästvigningen. Jag kommer att vara i församlingen till slutet av januari 2018, eftersom jag redan har gjort fyra månader i en annan församling.

Tanken med att vara pastorsadjunkt är att man ska fasas in i att vara präst och få tid till att praktiskt utföra alla de uppgifter som vilar på en präst. Jag har sett fram emot att komma till församlingen och lära känna er alla!

Jag bor i Kristianstad och på min fritid tycker jag att läsa och, när jag hinner med det, vara ute i naturen. Om det är något ni undrar över så är det bara att hugga tag i mig när ni ser mig eller slå en signal!