Per-Ludwig flyttar till Gotland

Åhusprästen Per-Ludwig Andersson blir gotlänning och tillträder nya tjänsten i Visby domkyrka.

- I slutet av maj 2017 kom jag till Åhus församling som pastorsadjunkt, berättar han.

- I dag är det den 22 januari och min tid som pastorsadjunkt är slut. I morgon går flytten till Gotland och 1 februari börjar jag min tjänst som komminister i domkyrkoförsamlingen i Visby.

- Jag vill passa på att tacka för denna tid som jag har fått vara i Åhus församling. Jag vill tacka alla anställda, förtroendevalda och alla som jag mött på byn för det varma mottagandet och för ett gott samarbete.

- Allt gott! hälsar Per-Ludwig Andersson.

Präst i Svenska kyrkan. Per-Ludwig Andersson lämnar Åhus församling för nytt jobb i Visby domkyrkoförsamling.