Trädgårdscafé 18-21 juni

Välkomna till vårt trädgårdscafé 18-21 juni kl 9.30-13.00. Ingång från gaveln vid expeditionen.

Prästträdgården på baksidan av församlingsexpeditionen är öppen för allmänheten i midsommarveckan. Måndag, tisdag, onsdag och torsdag den 18-21 juni 2018 bjuder församlingen in till trädgården, som då visar upp sig från sin bästa sida med en sprudlande sommargrönska.

En stunds lek för barnen, ren avkoppling eller en god fika för en tjuga, välj själv, det är bara att stiga in mellan kl 9.30-13.00.

Ta gärna med filt att sitta på. Vid fint väder åker våra små plaskpooler fram, så badkläder till de små kan vara bra. Fika serveras inne i församlingsexpeditionens kök. Micro finns att låna.

Alla är välkomna!

Välkommen in! hälsar Therese Axelsson och Sophia Lindblad i porten på gaveln av församlingsexpeditionen.
Gott fika för en billig peng.
Det kom närmare 60 personer till Trädgårdscafé första dagen.