Mia Snecker, en återvändare!

För tio år sedan arbetade jag i Åhus församling på en projekttjänst under min utbildning till diakon.

Jag vigdes i Lunds domkyrka 2008 och har sedan dess arbetat som diakon i Nosaby församling. I augusti kommer jag tillbaka till Åhus och vikarierar på pedagogtjänsten under ett år. Jag ser fram emot detta år med glädje och tycker att det ska bli roligt att träffa barn/unga i olika verksamheter.

Jag bor i Åhus med min familj; make, barn, hundar, katter och marsvin. Förutom djur, älskar jag att cykla, promenra och läsa bäcker. Att möta människor i olika skeenden i livet, att få möjlighet att samtala om stort och smått och lära känna sina medmänniskor är saker som ger extra krydda i vardagen.

Jag hoppas att sommaren ger er alla härliga dagar och ser fram emot hösten med nya arbetsuppgifter och nya möten.

Allt gott till er/Mia Snecker