Konfirmationer 2016

Uppleva-skapagruppen 2016. Foto: Micke Ovesson/Mixofoto

Uppleva-Skapa-konfirmanderna

Uppleva/skapagruppens konfirmation på midsommardagen 25 juni 2016.

Konfirmandernas ledare var präst Susanna Englund (till vänster) och församlingspedagog Fredrik Lindblad (till höger).

Taizékonfirmanderna 2016. Fotograf: Micke Ovesson/Mixofoto

Taizékonfirmanderna

Konfirmation i Åhus S:ta Maria kyrka lördagen den 14 maj 2016.

Konfirmandernas ledare var präst Magnus Tyche (mitten till vänster), diakon Sabina Häggblom (mitten till höger) och ungdomsledare Helene Eriksson (överst till höger).

Vardagskonfirmanderna 2016. Fotograf: Micke Ovesson/Mixofoto

Vardagskonfirmanderna

Konfirmation i Åhus S:ta Maria kyrka lördag 16 april 2016.

Konfirmandernas ledare var präst Susanne Englund (överst till vänster) och diakon Sabina Häggblom (överst till höger).

Fotbolls- och handbollskonfirmanderna 2016. Fotograf: Micke Ovesson/Mixofoto

Fotbolls- och handbollskonfirmanderNA

Lördagen den 9 april var det dags för konfirmation i Åhus S:ta Maria kyrka.

Den första konfirmandgruppen bland årets alla konfirmander, Fotbolls- och handbollskonfirmander, var samlade tillsammans med släktingar och vänner.

Konfirmandernas ledare var kyrkoherde Magnus Tyche (överst till vänster) och ungdomsledare Helene Eriksson (mittersta raden till höger). Med på bilden är även prästpraktikant Per Ludvig Andersson (överst till höger).