Häng med till Taizé 2019!

Nu är det dags att anmäla sig om man vill följa med Åhus församling till Taizé 25 maj-2 juni 2019.

Vem som helst i åldrarna 17 (eller född -02) och 30 år får följa med i mån av plats och med förtur för ungdomarna i Åhus församling.

Grundpriset är 2 700 kronor och medlemmar i Åhus församling betalar 2 200 kronor. Aktiv i SKUTT/Con Moto betalar 1 750 kronor, KUL 1:a året 850 kronor och KUL 2:a året eller mer åker med kostnadsfritt. KUL advanced betalar halva grundpriset, såvida man inte behövs rent arbetsmässigt.

I alla priser ör anmälningsavgiften (300 kronor) inräknad. Man betalar alltså inget utöver.

Anmälan genom att mejla och betala till Helene Eriksson:

helene.k.eriksson@svenskakyrkan.se

Anmälan ska innehålla: fullständigt namn, personnummer, adress och telefon.

Dessutom medlemsnummer i SKU (Svenska Kyrkans Unga) om du är medlem - annars bli det!

Din anmälan är giltig först när du betalar in anmälningsavgiften 300 kronor till Åhus kyrkokassa, bankgiro 873-6209. OBS! Märk betalningen med ditt namn + Taizé.