Tack till Fredrik Lindblad

Församlingspedagog Fredrik Lindblad lämnar Åhus församling för nya arbetsuppgifter.

Fredrik har varit församlingspedagog med inriktning på konfirmander och kyrkans unga ledare.

Musiken är skriven av Åhus församlings pedagog Fredrik Lindblad och insjungen av Dogge Doggelito.
Fredrik Lindblad lockade artisten Dogge Doggelito till Åhus och gjorde film- och musikinspelning på Trosbekännelsen. Bild: Sophia Lindblad

Nu önskar vi honom lycka till på nya lärarjobbet.

Fredrik Lindblad som mannekäng tillsammans med präst Susanna Englund.
Fredrik Lindblad tillsammans med Uppleva-skapakonfirmanderna 2015. Bild: Micke Ovesson/Mixofoto