Fotboll och Handboll

Gruppen för fotbolls- och handbollsintresserade ungdomar fortsätter nu för fjärde året.

Träningar, cuper och matcher kommer i största möjliga mån att samordnas med konfirmationsläsningen. Föreningarna och tränare finns lokalt här i Åhus.

Upplägg

Gruppen har ett övernattningsläger på hösten och ett i januari och träffas dessutom ungefär var tredje vecka. Enkelt fika serveras vid varje träff.
På påsklovet ges ett kombinerat tränings- och konfaläger. Därefter blir det konfirmation drygt en vecka senare.

Upptakt

Torsdagen den 6 september kl 16-19 för alla konfirmander.

Lördagen den 30 maj 2020 kl 13 i Mariakyrkan i Åhus.

Kostnad

Församlingen står för en del av kostnaden, men ett självkostnadspris på 750 kronor tillkommer.

Konfirmation i Åhus kyrka14 april 2018 kl 13.00.