Fotboll och Handboll

Gruppen för fotbolls- och handbollsintresserade blir en grupp för tjejer och en för killar under läsåret 2018-2019.

Träningar, cuper och matcher kommer att samordnas med konfirmationsläsningen i samarbete med föreningarna och tränare här i Åhus.

Upplägg

Gruppen har ett övernattningsläger på hösten och ett i januari och träffas dessutom ungefär var tredje vecka. Enkelt fika serveras vid varje träff.
På påsklovet ges ett kombinerat tränings- och konfaläger. Därefter blir det konfirmation drygt en vecka senare.

Upptakt

Torsdagen den 6 september kl 16-19 för alla konfirmander.

Lördagen den  27 april 2019 kl 13 i Mariakyrkan i Åhus.

Kostnad

Församlingen står för det mesta av kostnaden, men ett självkostnadspris på 350 kronor tillkommer.