Fotbolls- och handbollskonfirmander

Gruppen för fotbolls- och handbollsintresserade ungdomar fortsätter nu för andra året.

I dagsläget har vi en grupp fotbolls- och handbollsintresserade ungdomar som visat intresse för en konfirmationsgrupp med den inriktningen.

Träningar, cuper och matcher kommer i största möjliga mån att samordnas med konfirmationsläsningen. Föreningarna och tränare finns lokalt här i Åhus.

Gruppen har ett övernattningsläger på hösten och träffas sedan cirka var tredje vecka. Första delen av påsklovet ges ett kombinerat tränings- och konfaläger. Församlingen står för en del av kostnaden, men ett självkostnadspris på max 500 kronor tillkommer.

Läger 1-4 april 2018 (påsklovet).

Konfirmation 14 april 2018 kl 13.00.