Fira Lucia på torget

Luciadagen den 13 december är en torsdag i år. Då är alla hjärtligt välkomna till torget i Åhus kl 18.30 för att fira Luciahögtid med körerna från Åhus församling.

-        På grund av renoveringen i Åhus S:ta Maria kyrka kan vi inte ta emot så många besökare som luciafirandet normalt drar till kyrkan, säger kyrkoherde Magnus Tyche.

-        Därrför väljer vi att flytta ut firandet till torget alldeles intill kyrkan. Vi hoppas på bra väder, då kan det bli hur fint som helst!

Åhus Lucia är ett samarrangemang mellan församlingen och Lions Club.