Fira Annandag pingst vid Snickarhaken

Mässa ute i det fria på stranden i Äspet.

Präst Susanna Englund leder som vanligt en Mässa ute i det fria på Annandag pingst den 21 maj kl 9.00 vid Snickarhaken, på Äspet i Åhus.

Vi samlas på stranden denna försommarmorgon och får förhoppningsvis njuta av fint väder, när vi firar mässa tillsammans.

- Det är tradition att fira mässa utomhus på Annandag pingst och även fast det inte är en röd dag i vår kalender längre så är vi ändå några stycken som kan ta oss fritt på morgonen och fira Annandag pingst, säger Susanna Englund.

Dagens rubrik är ”Andens vind över världen”.

VÄLKOMMEN!