Eftis-kören

Eftis träffas tisdagar och onsdagar. Här är ett par bilder från veckans körövning utomhus, då vi "ställer om" istället för att ställa in.

Eftiskören är en del av församlingens Eftisverksamhet, för barn mellan 7-9 år. Vi hämtar vid skolan kl 13.00 och efter kören kan du som förälder hämta när du vill fram till kl 17.00.

Vi sjunger, fikar, leker och pysslar. Om du väljer tisdags- eller onsdagseftis förutsätts du vilja medverka de gånger kören sjunger i kyrkan, tre-fyra gånger per termin. Som körsångare är du viktig för laget!

Ansvariga för tisdagsgruppen är sophia.lindblad@svenskakyrkan.se och therese.i.axelsson@svenskakyrkan.se

Vid frågor om kören, kontaka ledaren Ulrika Faijermo, kantor i Åhus församling via
e-post: ulrika.faijermo@svenskakyrkan.se eller tel 044-24 68 05.

Eftis-körövning i april 2020.