Boys Only

Boys Only – kör enbart för pojkar i skolans årskurs 3-6.

Höstterminen 2018 startar tisdag 28 augusti

Kören körde igång i hösten 2016 och leds av kantor Susanne Baagenfelt.

- Pojkarna blir en parallell verksamhet till Con Angelii, som för närvarande bara består av flickor, berättar hon.  Vi sjunger poppigt, rockigt och annat kul. Ibland tillsammans med andra körer, ibland själva.

Kören övar på tisdagar 15.45-16.45 i församlingshemmet, alla tisdagar utom under skollov då vi ibland erbjuder till exempel läger.

I körens verksamhet ingår 2-4 sångtillfällen per termin, från gudstjänst till hela konserter tillsammans med Husbandet och tillsammans med andra körer.

Körledare: kantor Susanne Baagenfelt
Kyrkomusiker