Allhelgonahelgen

Välkommen in på en kopp kaffe med tilltugg i kapellet på kyrkogården i Åhus den 1, 2 och 3 november.

Det är diakonigruppen i Åhus församling som bjuder in till Gravsmyckningskaffe i kapellet på kyrkogården inför Allhelgonahelgen:

Torsdag den 1 november kl 10.00 - 16.00

Fredag den 2 november kl 10.00 - 16.00

Lördag den 3 november kl 12.30-15.00

Under allhelgonahelgen minns vi dem som avlidit under det gångna året och tackar för vad de gav oss.

- Vi vill erbjuda de som kommer till kyrkogården för att smycka sina gravar och tända ljus ett tillfälle att stanna upp, dricka en kopp kaffe och kunna umgås en stund, säger diakon Mia Snecker.

Maria Nova medverkar i minnesgudstjänsterna 4 november.

Vi inbjuder även till Minnesgudstjänster:

på lördag 3 november i Yngsjö kapell kl 16.00 med sång och musik av Ute Goedecke och Per Mattsson

på söndag 4 november i Åhus S:ta Maria kyrka kl 16.00 (avlidna nov-maj) och kl 18.00 (avlidna juni-okt), då kören Maria Nova medverkar med sånger om hopp och tröst.

I dessa gudstjänster på Alla Helgons Dag och söndagen efter Alla Helgons Dag tänder vi ljus i tacksamt minne över de församlingsbor som gått bort under det senaste året.