Yoga i kyrkan

En möjlighet att möta sig själv, få energi och finna balans. Onsdagar kl 17.30 två gånger i månaden

Välkommen till ett skönt yogapass i vår kyrka!

Yoga kommer ursprungligen från Indien och är minst 5000 år gammal. Yoga innebär att man genom olika fysiska ställningar, andningsövningar och avslappning skapar balans mellan kropp och själ. Ordet yoga är sanskrit och betyder just förening/balans.

Nu har vi glädjen att erbjuda yoga flera kvällar framöver under våren, med yogaläraren Hanna Linder, inne i Adolf Fredriks kyrka. Yogapasset är en timme under vilken du får fokusera på ditt andetag, vara närvarande i din kropp och få utrymme för att möta sig själv.

Yogan är anpassad för alla nivåer och åldrar. Ingen förkunskap eller föranmälan krävs. Det finns yogamattor att låna kostnadsfritt i kyrkan. Passet kostar 100 kr och betalas genom Swish eller kontant på plats. Överskottet går till förskolan i vår vänförsamling i Tanzania som du kan läsa mer om här »

Välkommen att yoga med oss !

Onsdagar 17.30
FÖLJANDE DATUM:

OBS! TORSDAG 5 december

Har du frågor inför yogapasset?
Då är du välkommen att kontakta Hanna Linder på e-post: haxlinder@gmail.com eller telefon 0736-23 23 91.

VARMT VÄLKOMMEN!

Betala gärna med Swish

Skriv Yoga och ditt namn i meddelandefältet.
Swishnummer:123 264 231 2
Gäller för friskvårdsbidrag!