Växa på djupet - samtalskvällar

Samtal kring det aktuella temat

Är du mitt uppe i livet och söker en större förståelse av din tillvaro?
Då ser vi fram emot att träffa dig i höst under ’’Växa på djupet’’.

Detta kommer ske genom att vi samlas över ett ämne som vi bearbetar genom samtal, föreläsningar och bibelsamtal i fyra träffar under en månad. Under ett halvår kommer vi ha möjligheten att samlas runt tre olika ämnen.

En vecka innan vi har en gäst förbereder vi oss i en ”samtalskväll” om ämnet som vi tillsammans skall bearbeta. Sista gången har vi även en ”samtalskväll” då vi knyter ihop det tre första gångerna och reflekterar över det som stannat kvar i oss.

Varje tillfälle börjar med en stund i kyrkan med start kl. 17.30 (obs valfritt) därefter går vi över till församlingens lokaler på Kammakargatan 30 ca 18.15 och fikar.
Kl 18.30 börjar själva träffen och slutar ca 20.00. Det är helt gratis att vara med och ingen föranmälan krävs.

Onsdagar 17.30 till ca 20.00
Datum: 8/9, 29/9, 6/10, 27/10, 3/11, 24/11

Vi begränsar antalet besökare till högst 100 personer i kyrkan. Vi ber er som besöker oss att hålla avstånden genom att sitta på de anvisade platser med två meters mellanrum som är markerade i våra kyrkbänkar.

Har du frågor? Kontakta Mikael Arnqvist.