Växa på djupet - Föreläsningen

Föreläsningar, berättelser och samtal om livets brännande frågor

PROGRAM:

Presenteras här inom kort.

Är du mitt uppe i livet och söker en större förståelse av din tillvaro? Då ser vi fram emot att träffa dig i höst under ’’Växa på djupet’’.

Detta kommer ske genom att vi samlas över ett ämne som vi bearbetar på olika sätt genom samtal, föreläsningar och bibelsamtal i fyra träffar under en månad. Under en ett halvår kommer vi ha möjligheten att samlas runt tre olika ämnen.

I ’’Föreläsningen’’ får vi tillsammans lyssna på berättelser eller föreläsningar och ställa frågor över ett ämne vi bearbetar tillsammans som berör livets brännande och stora frågor.

Varje tillfälle börjar med en stund i kyrkan med start kl. 17.30 (obs valfritt) därefter går vi över till församlingens lokaler på Kammakargatan 30 ca 18.15 och fikar.
Kl 18.30 börjar själva träffen och det slutar ca 20.00. Det är helt gratis att vara med och ingen föranmälan krävs.

Onsdagar 17.30 till ca 20.00 följande datum: 15/9, 13/10, 10/11

Har du frågor? Kontakta Mikael Arnqvist.