Växa på djupet - Kyrksoffan

Föreläsningar, berättelser och samtal om livets brännande frågor

Är du mitt uppe i livet och söker en större förståelse av din tillvaro?

Då ser vi fram emot att träffa dig i höst och ’’Växa på djupet’’!
’’Kyrksoffan’’ är onsdagskvällar som vi kommer att ägna åt att på olika sätt ta upp livets brännande och stora frågor. Tillsammans lyssnar vi på berättelser eller föreläsningar och diskuterar sådant som känns knepigt att förstå. Någon vecka innan vi har en gäst så förbereder oss genom att samtala och förbereda frågor. Veckan  efter varje föreläsning följer vi upp genom att samtala om vad vi fått höra.

Varje tillfälle börjar med en stund i kyrkan med start kl. 17.30 (obs valfritt) därefter går vi över till församlingens lokaler på Kammakargatan 30 ca 18.30. Vi avslutar ca 19.30. Fika ingår.
Det är helt gratis att vara med och ingen föranmälan krävs.

Onsdagar 18.30 följande datum:

ons 9 sept - samtal inför kyrksoffan
ons 23 sept - föreläsning med charlotte signahl
ons 30 sept - samtal efter kyrksoffan
ons 7 okt - samtal inför kyrksoffan
ons 21 okt - föreläsning med ina lindgren
ons 28 okt - smatal efter kyrksoffan
ons 4 nov - samtal inför kyrksoffan
ons 18 nov - Föreläsning
ons 25 nov - samtal efter kyrksoffan

Allt är annorlunda nu och självklart följer vi svensk lag och FHMs rekommendationer för att inte bidra till en ökad smittspridning av Covid 19. Vi begränsar därför antal besökare till högst femtio personer i kyrkan. Vi ber er som besöker oss att hålla avstånden genom att sitta på de anvisade platser med två meters mellanrum som är markerade i våra kyrkbänkar.

Har du frågor? Kontakta Ulrika Ingermark.

Ulrika  Ingermark

Ulrika Ingermark