Vad tänker du på?

I 14 -15 års åldern är det naturligt att börja tänka mer på de stora svåra frågorna. Vem är jag? Varför finns jag? Duger jag?

Varför finns det ondska? och vad är egentligen meningen med livet?

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om Gud och Jesus och hur kristendomen hänger ihop med våra liv och vår kultur. Du får även en unik chans att jobba med dina frågor och funderingar helt utan den press på prestation som kan finnas i skolan. Konfirmationsgruppen är en fristad där ingen fråga är för stor eller för konstig och där alla får vara sig själva.

Många hittar nya vänner för livet i sin konfirmationsgrupp. Tillsammans blandar vi de svåra frågorna med lek för att du ska kunna utforska och lära känna andra och framförallt dig själv bättre. Innan det är dags för konfirmation åker vi på en resa tillsammans som kommer att bli ett häftigt äventyr och ett minne för livet.

Visste du att det aldrig är för sent att konfirmeras? Det går bra att kontakta en präst för att få enskild konfirmation.

Konfirmera dig hos oss!

KÖRKONFIRMATION

För dig som älskar att sjunga! Vi bearbetar livsfrågor och kristen tro med hjälp av musik. Under höstlovet har vi läger och sedan avslutar vi med
konfirmation i konsertform.

Startdatum: 29 sept 2019 Kostnad: 1 500 kr

MALLORCA

Regelbundna träffar som avslutas med ett sommarläger på Mallorca där vi vandrar i bergen, provar på att bo i kloster och gör en massa annat roligt!

Startdatum: 29 sept 2019 Kostnad: 4 000 kr

GYMNASIEKONFIRMATON

För dig som är över femton och vill konfirmera dig. Regelbundna träffar som avslutas med en lägerresa till Wien i Österrike där vi vandrar längs
pilgrimsleden Via sacra.