Gudstjänster, träffpunkter och konserter pausade t.o.m 22 dec p.g.a restriktioner

Viktig information om våra träffpunkter och andra sammankomster

Information gällande våra träffpunkter och mötesplatser:

Under rådande omständigheter gör vi ett uppehåll i alla våra Gudstjänster, träffpunkter och konserter.

Vår kyrka står öppen ordinarie tider för ljuständning och enskild andakt. Det kommer att hållas förbön varje dag. På söndagar kl. 11.00 har vi klockringning, bibelläsning, förbön och psalmsång.

Eftersom vi inte får samla fler än åtta personer i kyrkorummet samtidigt så ber vi er ha tålamod och vänta på er tur för att komma in. Vi ber även att du som besöker kyrkan stannar en kortare stund för att lämna plats åt nya besökare.

Besök oss gärna på våra digitala plattformar. Följ oss på facebook eller gå in på vår hemsida där vi kontinuerligt lägger ut filmad bön, andakter, musik och annat för att vara ständigt nära er och sprida ljus och hopp i denna prövande tid.

Vårt traditionella Lucia- och julfirande kommer att utgå och istället bestå av filmat material, även detta kommer att finnas på på Facebook och på vår hemsida så håll utkik där.

Vi följer myndigheternas restriktioner vilket innebär att evenemang kan komma att förändras med kort varsel. Du hittar den mest aktuella informationen i kalendariet nederst på förstasidan. Vi ber er som besöker oss att hålla avstånden genom att sitta på de anvisade platser med två meters mellanrum som är markerade i våra kyrkbänkar.

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss!

Församlingsexpeditionen .

Församlingsexpedition