Gudstjänster, träffpunkter och konserter pausade p.g.a restriktioner

Viktig information om våra träffpunkter och andra sammankomster

Information gällande våra träffpunkter och mötesplatser:

Under rådande omständigheter gör vi ett uppehåll i alla våra Gudstjänster, träffpunkter och konserter.

Vår kyrka står öppen ordinarie tider för ljuständning och enskild andakt. En präst eller diakon finns på plats i kyrkan mellan 13.00-14.00. Det kommer att hållas förbön varje dag. På söndagar kl. 11.00 har vi klockringning, bibelläsning, förbön och psalmsång. Kl.12.00 har vi klockrigning och tacksägelseandakt då vi tänder ljus och be för de som sörjer i en kort andakt med klockringning. Ni kan med fördel vara med genom att tända ett ljus hemma vid samma tid och delta i andakten hemifrån. För dig som bor nära går det också att öppna fönstret och höra klockorna som ringer.

Eftersom vi inte får samla fler än åtta personer i kyrkorummet samtidigt så ber vi er ha tålamod och vänta på er tur för att komma in. Vi ber även att du som besöker kyrkan stannar en kortare stund för att lämna plats åt nya besökare.

Besök oss gärna på våra digitala plattformar. Följ oss på facebook eller gå in på vår hemsida där vi kontinuerligt lägger ut filmad bön, andakter, musik och annat för att vara ständigt nära er och sprida ljus och hopp i denna prövande tid.

Vi följer myndigheternas restriktioner vilket innebär att evenemang kan komma att förändras med kort varsel. Du hittar den mest aktuella informationen i kalendariet nederst på förstasidan. Vi ber er som besöker oss att hålla avstånden genom att sitta på de anvisade platser med två meters mellanrum som är markerade i våra kyrkbänkar.

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss!

Församlingsexpeditionen .

Församlingsexpedition