Tisdagsträffen

Vi träffas varannan tisdag kl 13–14.30 i församlingshuset, Kammakargatan 30. Träffarna inleds med en lättare gemensam lunch, till en kostnad av 30 kr som går till välgörande ändamål. Därefter följer ett program på cirka 45 minuter. Ingen föranmälan bara att dyka upp, välkommen!

Tisdagsträffens vårrogram 2019

15 januari Kyrkoherde Annika Millde hälsar på inför en ny termin.
12 februari The Petronellas goes after ski
26 februari Opinionsbildare Folke Höjmar ”Så ska pensionärerna
få större inflytande på samhällsopinionen”.
12 mars ”Att vara volontär och husmor på ön Iona” Stina Åfeldt
berättar och visar bilder.
26 mars Professor Britt Östlund ”Idag återkommer robotar i diskussioner om framtidens äldreomsorg. Hur är det tänkt att fungera i praktiken? Kommer vi att tycka om dom?”.
23 april Isabel Josephson ”Sånger och psalmer i Påskens tid”.
7 maj ”Att leva med blommor.” Diakon Sven Johannesson berättar om blommors betydelse, dess skönhet och nödvändighet samt visar hur man kan bygga och binda blommor i olika arrangemang.
21 maj Per-Ove Larsson och Isabel Josephson ”Vårens sånger och psalmer”

För mer information kontakta

Eva Malmfors