Tisdagsträffen

Vi träffas varannan tisdag kl 13–14.30 i församlingshuset, Kammakargatan 30. Träffarna inleds med en lättare gemensam lunch, till en kostnad av 30 kr som går till vårt Fadderbarn i Den Gode Herdens skola i Betlehem. Därefter följer ett program på cirka 45 minuter. Ingen föranmälan bara att dyka upp, välkommen!

Tisdagsträffen höst och vinterprogram 2019/20

10 september  Vi hälsar vår nya Diakon Ulrika Ingemark välkommen.

24 september Ung i den världsvida kyrkan, ett program om Costa Rica.

8 oktober Ett sång och spexprogram med ” The Petronellas”

22 oktober Ett kåseri och musik om Lina Sandell, med Emy Stahl

5 november Lär dig mer om datorn och sociala medier. Församlingens kommunikatör Anna Johanna hjälper oss.

19 november Fogelstadskvinnor förr och nu. Berättelsen om hur huset där medborgarskolan för kvinnor återigen får liv i demokratins anda.

3 december Julpyssel. Vi får använda vår kreativitet och förbereda oss för julen.

17 december  Avslutning. Husmor Göta bjuder på härlig julgröt med tilltugg.