Träffpunkt för dig som är 25-45 år och lever solo!

En öppen mötesplats för personer som lever solo och vill träffa andra i liknande situation.

Med ’’Solo Tillsammans’’ vill vi erbjuda en öppen mötesplats för er som av olika anledningar lever solo och skulle tycka det var kul att träffa andra i liknande situation. Är du i åldern 25-45 år och vill dela livserfarenheter med andra, fika och umgås så är du varmt välkommen! 

Vi ses en gång i månaden på måndagar mellan kl 18.00 och 20.00 
i ”Gamla skolhuset” Kammakargatan 13. 
Datum för träffar: 1/1, 6/2, 6/3, 3/4, 8/5, 5/6.
Det är kostnadsfritt att delta och ingen föranmälan krävs. 

Har du frågor kontakta präst Mikael Arnqvist eller diakon 
Katarina Evasdotter. 

Vi ser fram emot att träffa er! 

OM SOLO TILLSAMMANS:

I Adolf Fredriks församling med omnejd bor många i ensamhushåll och många som bor här flyttar när de får barn och att andra som fortsätter leva ensamma blir kvar. Därför startar prästen Mikael Arnqvist och diakonen Katarina Evasdotter i upp ’’Solo Tillsammans’’ i höst. ’’Solo tillsammans’’ ska vara ett tryggt rum där man får vara tillsammans och dela erfarenheter och kanske hitta nya vänner bland andra i liknande livssituation berättar Mikael.

-Olika normer i samhället kan göra att man känner press på sig kring hur man bör leva när man är i åldern 25–45 år. Kanske känner man sig ensam med sina tankar och vill dela dem med någon men det kan vara svårt att hitta andra som också lever ensamma i en storstad. Då hoppas vi att ’’Solo tillsammans’’ kan bli en givande mötesplats. Kan vi nå de som vill träffa andra så blir jag glad, säger Mikael.

’’Solo tillsammans’’ är ingen dejtingplats utan ett avslappnat sammanhang där man att vara den man är, fika och diskutera livsfrågor tillsammans med andra i liknande livssituation. Katarinas förhoppning är att det blir ett öppet och mixat forum där olika typer av människor får mötas. 
-Mångfald bidrar till bättre samtal och en större förståelse både för varandra och för omvärlden. Jag hoppas att man känner sig varmt välkommen oavsett könsidentitet, etnicitet eller religionstillhörighet.