Luciakonserter 13 december kl. 18.00 och 20.30

''Var inte rädd ty ljuset vilar där''

Välkommen till våra populära och mycket stämningsfulla luciakonserter.

Medverkar gör:
Adolf Fredriks kyrkas kammarkör
Per-Ove Larsson, orgel
Christoffer Holgersson, dirigent

Konsertens längd beräknas till ca 80 minuter
Rekommenderad från 7 år.

Biljetter 250/200 kr via www.nortic.se. Biljettsläpp 19 noveber kl.09.00

Information om biljetter och inför ditt besök:

På grund av osäkerhet kring kommande restriktioner har vi endast släppt ca 60% av biljetterna och dessa har nu snart sålt slut. Innan vi släpper resterande biljetter inväntar vi ev. nya besked kring restriktioner framöver. Om vi släpper resterande biljetter sker det den 3 december.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och kommer därför att införa kontroll av vaccinationsbevis på alla våra sammankomster som överstiger 100 deltagare.

Alla konsert- och gudstjänstbesökare som är 18 år eller äldre måste fr.o.m 1 december uppvisa giltigt vaccinationsbevis vid entrén. För att underlätta och för att undvika lång köbildning ber vi dig att komma i god tid, ha din biljett, ditt vaccinbevis samt legitimation redo innan det är din tur att komma in i kyrkan.

Läs om hur du skaffar ditt vaccinationsbevis här: www.ehalsomyndigheten.se

Läs mer på folkhälsomyndigheten här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/