Lucia- och julmatiné 12 december kl. 16.00

Luciafirande med våra barn- och ungdomskörer

Välkommen till en fin och stämningsfull Lucia-och julmatiné med våra barn- och ungdomskörer.

Medverkar gör:
Adolf Fredriks kyrkas barnkör, diskantkör, yngre ungdomskör och ungdomskör.
Per-Ove Larsson, piano och orgel.
Isabel Josephson och Christoffer Holgersson, dirigenter

Förköp www.nortic.se 60 kr biljetter släpps 19 nov kl.09.00

Information om biljetter och inför ditt besök:

På grund av osäkerhet kring kommande restriktioner har vi endast släppt ca 60% av biljetterna och dessa har nu snart sålt slut. Innan vi släpper resterande biljetter inväntar vi ev. nya besked kring restriktioner framöver. Om vi släpper resterande biljetter sker det den 3 december.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och kommer därför att införa kontroll av vaccinationsbevis på alla våra sammankomster som överstiger 100 deltagare.

Alla konsert- och gudstjänstbesökare som är 18 år eller äldre måste fr.o.m 1 december uppvisa giltigt vaccinationsbevis vid entrén. För att underlätta och för att undvika lång köbildning ber vi dig att komma i god tid, ha din biljett, ditt vaccinbevis samt legitimation redo innan det är din tur att komma in i kyrkan.

Läs om hur du skaffar ditt vaccinationsbevis här: www.ehalsomyndigheten.se

Läs mer på folkhälsomyndigheten här: www.folkhalsomyndigheten.se/