Kontakt

Adolf Fredriks församling Besöks- och postadress: Holländargatan 16, 11160 Stockholm Telefon: +46(8)207076 E-post till Adolf Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfarelease tisdag 22 maj kl 19-20:30 i Gustaf Vasa kyrka

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Precis som livet. Vad är viktigt i ditt liv? Vad är kärlek och vänskap, gott och ont? Vilket ansvar har vi för världen och varandra? Vad är en tro och vad kan den spela för roll. Vad är Gud egentligen? Flera miljarder har valt att tro på Jesus från Nasaret. Varför då?

Konfarelease 22 maj 2018 kl 19-20.30

Tycker du om pannkakor?

De flesta gör det. Men hur vet man om man tycker om pannkakor? Jo, för att man har provat. Då vet man att de är goda. Så är det också med konfirmationen.

Nu har du chansen att få svar på alla dina frågor om konfirmation och du har möjlighet att prova på vad det innebär att vara konfirmand. Vi erbjuder många olika konfirmandalternativ där du kan välja det som passar dig.

Under Konfareleasen avslöjar vi årets alternativ och det är även då vi öppnar vår anmälan på www.konfanorrmalm.se. Ta gärna med dig andra som är nyfikna och intresserade. Föräldrar är också välkomna.

Kontakt och frågor

Anna Levin