Julspel julafton 24 december kl. 11.00

Vårt populära julspel för hela familjen

Välkommen till vårt populära julspel för hela familjen!

Medverkar gör:
Sångare ur Adolf Fredriks kyrkas körer.
Cassandra Jenner, sopran.
Erik Sunnerstam, flöjt.
Barytonsolist.
Per-Ove Larsson, piano och orgel.
Isabel Josephson, dirigent.
Jonas Pettersson, församlingspedagog.
Anna Levin, komminister.

Förköp www.nortic.se 60 kr. Biljetter släpps 19 november kl. 09.00.

Information om biljetter:

På grund av osäkerhet kring kommande restriktioner har vi endast släppt ca 60% av biljetterna och dessa har nu snart sålt slut. Innan vi släpper resterande biljetter inväntar vi ev. nya besked kring restriktioner framöver. Om vi släpper resterande biljetter sker det den 10 december.

VIKTIG INFORMATION

Vi följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och kommer därför att införa kontroll av vaccinationsbevis på alla våra sammankomster som överstiger 100 deltagare.

Alla konsert- och gudstjänstbesökare som är 18 år eller äldre måste fr.o.m 1 december uppvisa giltigt vaccinationsbevis vid entrén. För att underlätta och för att undvika lång köbildning ber vi dig komma i god tid, ha din biljett, ditt vaccinbevis samt legitimation redo innan det är din tur att komma in i kyrkan.

Läs om hur du skaffar ditt vaccinationsbevis här: www.ehalsomyndigheten.se

Läs mer på folkhälsomyndigheten här: www.folkhalsomyndigheten.se/