Kontakt

Adolf Fredriks församling Besöks- och postadress: Holländargatan 16, 11160 Stockholm Telefon: +46(8)207076 E-post till Adolf Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Jul och nyår

i Adolf Fredriks församling

Måndag 24 december julafton
11.00 julspel Annika Millde, präst. Sångare ur Adolf Fredriks kyrkas barnkör, diskantkör, ungdomskör och kammarkör. Lars Arvidson, baryton. Cassandra Jenner, sopran. Erik Sunnerstam, flöjt. Per-Ove Larsson, orgel. Isabel Josephson, dirigent. Entré: 50 kr. Församlingens intäkter går till skolverksamheten i vänförsamlingen i Ilemera, Tanzania. *SLUTSÅLT*

17.00 Julbön Johanna Häggblom, präst. Julbön med Gaudete av Anders Öhrwall för kör, flöjter och fagott. Adolf Fredriks Vokalensemble. Christoffer Holgersson, dirigent.

23.00 Julnattsmässa Roger Gärtner, präst.

Tisdag 25 december Juldagen
11.00 HÖGMÄSSA Anna Levin, präst. AVE-Adolf Fredriks Vokalensemble.

Onsdag 26 december annandag jul
11.00 HÖGMÄSSA Johanna Häggblom, präst.

16.00 Julmusik på orgel Per-Ove Larsson, orgel. Fri entré.

Torsdag 27 december
12.15 MÄSSA Johanna Häggblom, präst.

Söndag 30 december
11.00 HÖGMÄSSA Anna Levin, präst. AVE – Adolf Fredriks Vokalensemble.

Måndag 31 december nyårsafton
17.00 NYÅRSBÖN Roger Gärtner, präst. Nyårsbön med solosånger av Gustaf Nordqvist. Ulf Lundmark, baryton.  Per-Ove Larsson, orgel. Fri entré.

Tisdag 1 jan nyårsdagen
11.00 HÖGMÄSSA
Johanna Häggblom, präst. AVE – Adolf Fredriks Vokalensemble.

Onsdag 2 januari
12.15 FÖRBÖNSMÄSSA
Alla som besöker kyrkan kan lägga sina förbönsämnen i en korg. Vi ber tillsammans och firar nattvard.

Torsdag 3 januari
12.15 MÄSSA  Efter ett kort inledningsord firar vi nattvard tillsammans.

Söndag 6 januari
11.00 HÖGMÄSSA Roger Gärtner, präst. AVE – Adolf Fredriks Vokalensemble.