Kontakt

Adolf Fredriks församling Besöksadress: Holländargatan 16, 11140 Stockholm Postadress: BOX 3270, 10365 STOCKHOLM Telefon: +46(8)207076 E-post till Adolf Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Biljettsläpp till jultidens konserter

från 14 november kl 12 kommer förköp av biljetter till jultidens konserter finnas tillgängligt på www.biljettnu.se

Biljettförsäljningen till lucia- och julkonserterna är nu åter. Vi beklagar de tekniska problem som tidigare inträffade hos Biljettnu och för de eventuella besvär det kan ha orsakat.

Tisdag 14 december kl 12 öppnar förköp av biljetter till jultidens konserter i Adolf Fredriks kyrka hos Biljettnu. Det går bra att köpa biljetter antingen via deras hemsida www.biljettnu.se eller över disk i deras butik på Klara Norra Kyrkogata 13. Öppet: måndag-fredag kl 12-16.

Entrébelagda konserter

Söndag 10 december kl 17 Lucia- och julmatinékonsert

Adolf Fredriks kyrkas barnkör, diskantkör och (nya) ungdomskör. Per-Ove Larsson, orgel/piano.Christoffer Holgersson, dirigent. Entré: 50 kr. Konserten riktar sig till barn och vuxna.

Onsdag 13 december – Luciakonserter kl 18 & 20.30

"Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där"

Adolf Fredriks kyrkas kammarkör. Instrumentalensemble. Per-Ove Larsson, orgel. Christoffer Holgersson, dirigent. Konserten riktar sig till

vuxna och barn från åldrarna 7-8 år och uppåt. För de yngre rekommenderar

vi Lucia- och Julmatinékonserten söndag 10 december kl 17.

Fredag 15 december kl 18 Julkonsert Mikaeli kammarkör.  Jeanette Köhn, sopran. Katija Dragojevic, mezzosopran. Carl Unander-Scharin, tenor. Blåsarensemble från Kungl. Filharmonikerna. Stockholm Bachsällskap. Katarina Bengtsson Dennis. Anders Eby, dirigent. Entré 150 kr.

Julafton kl 11 Julspel Adolf Fredriks kyrkas barnkör, diskantkör, (nya) ungdomskör och kammarkör. Solister. Per-Ove Larsson, orgel. Christoffer Holgersson, dirigent. Entré: 30 kr. Samtliga intäkter går till välgörande ändamål.