Kontakt

Adolf Fredriks församling Besöks- och postadress: Holländargatan 16, 11160 Stockholm Telefon: +46(8)207076 E-post till Adolf Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Allan Linnér gästar AW i AF

Torsdag 24 januari kl 17.15 i Adolf Fredriks kyrka pratar Roger Gärtner, präst i församlingen, och Allan Linnér om frågor som springer ur Bibelns berättelser om läkande möten.

Församlingens präst Roger Gärtner träffar Allan Linnér den 24 januari när vi har AW i AF.

Tidigt på det nya året bjuder Adolf Fredriks kyrka in psykologen & psykoterapeuten Allan Linnér. Han har bland annat arbetat 16 år vid Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) i Hallunda/Botkyrka och sedan 2012 har han ofta hörts i Sveriges Radio P1 och programmet ”Radiopsykologen”.

”Tillsammans med Allan vill pratar vi om några av de bibliska/historiska/ litterära texter där Jesus mötte människor med olika former av fysiskt & psykiskt lidande.
Vad var det som var läkande i deras möte? Ägde Jesus terapeutiska kvalitéer?
Kan vi lära något av Jesus förhållningssätt idag? Vad är psykoterapins plats i vår tid?

I slutet av januari pratar Roger Gärtner, präst i församlingen, och Allan Linnér om frågor som springer ur Bibelns berättelser om läkande möten.

Kontakt och information

Roger Gärtner