Växa på djupet - Aftonsång

Med inspiration från engelska kyrkans ''Evensong'' bjuder vi på en kväll med bön och vacker körsång

AF Qvartetten medverkar. Välkommen till en avkopplande stund för kropp, själ och Ande i vår kyrka. Om du vill kan du fortsätta kvällen i församlingslokalen på Kammakargatan 30  då det blir ''Samtal inför Kyrksoffan'' Läs mer nedan. Fri entré.
Onsdagar kl 17.30 följande datum:

9 sept

4 nov

Allt är annorlunda nu och självklart följer vi svensk lag och FHMs rekommendationer för att inte bidra till en ökad smittspridning av Covid 19. Vi begränsar därför antal besökare till högst femtio personer i kyrkan. Vi ber er som besöker oss att hålla avstånden genom att sitta på de anvisade platser med två meters mellanrum som är markerade i våra kyrkbänkar.