Kontakt

Adolf Fredriks församling Besöks- och postadress: Holländargatan 16, 11160 Stockholm Telefon: +46(8)207076 E-post till Adolf Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Adolf Fredriks kyrkas kammarkör tog hem The Fleischmann Trophy

Adolf Fredriks kyrkas kammarkör har vunnit Fleischmann International Trophy Competition vid Cork International Choral Festival, Cork, Irland, 18-22 april.

Vi riktar ett stort grattis till Adolf Fredriks kyrkas kammarkör och dirigent Christoffer Holgersson som under Cork International Choral Festival tog hem förstaplatsen i The Fleischmann Trophy med 92,44 poäng.

Körens dirigent, Christoffer Holgersson, tilldelades också The McCurtain and McSwiney Memorial Trophy, juryns särskilda pris till en dirigent för framförandet av ett kreativt och konstnärligt program.

Tävlingsprogram:
Awake, O North Wind (ur Four Songs of Love) av Sven-David Sandström
(f. 1942)

Die mit Tränen Säen (ur Israelsbrünnlein) av Johann Hermann Schein
(1586-1630)

Liberté (ur Figure Humaine) av Francis Poulenc
(1899-1963)

Läs mer om festivalen på www.corkchoral.ie

Se kören framföra ett stycke från festivalen via denna länk.