Tisdagsträffen

Hjärtligt välkomna till tisdagsträffen! Vi träffas varannan tisdag kl 13–14.30 i församlingshuset, Kammakargatan 30. Träffarna inleds med en lättare gemensam lunch, sedan ett program på ca 45 minuter. Det serveras lättare förtäring till en kostnad av 30 kr.

Tisdagsträffens vårprogram

16 januari  ”Bild och symbol – kyrkorummet berättar” Martin Fogelberg

30 januari  ”Då och nu – Mötet med barn och unga!”  Anna Levin och Jonas Pettersson

13 februari  (Fettisdagen) ” Påsken i tro och tradition” Lena Olsson Fogelberg

27 februari (Nya) diakonen Eva Malmfors återvänder till Adolf Fredrik och gör en presentation av sitt arbete i Svenska kyrkan. Vi tackar också av Lena Olsson Fogelberg som nu avslutar sitt engagemang i Adolf Fredriks församling.

13 mars Emma Berglund och Joakim Friberg berättar om att vara ung praktikant i Tanzania.

27 mars inställd

10 april Johanna Häggblom berättar om sin uppsats; Kvinnornas röster i kvinnoprästdebatten i slutet av 50-talet.

24 april (OBS! Ändrad tid detta datum) Vi träffas kl 12.30 i Församlingsvåningen, Kammakargatan 30, för att äta tillsammans. Därefter åker vi till Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5 (Odenplan) för att få en visning kl 14.00.

8 maj "Piano och en Stråke"  Från barock via nationalromans till svenska folktoner med Peter Henning och Elisabeth Pousette.

22 maj Professor Stig Norin berättar om Svenska Jerusalem föreningen.

5 juni Avslutning och underhållning med "Los Rönnerdahls”!