Mötesplatser

Tisdagsträffarna inleds med en lättare gemensam lunch, sedan ett program på ca 45 minuter.

Tisdagsträffen

Öppen förskola Onsdagar kl 13.30-15.30. Föräldrar som är hemma med små barn från 0 år är hjärtligt välkomna till Öppna förskolan i Adolf Fredriks församlinng på Norrmalm.

Öppen förskola

Vi samarbetar med Sensus

Välkommen till Adolf Fredriks kyrka! Här har människor i generationer mött Gud genom gudstjänster, kyrkliga handlingar, konserter och kyrkorummets helgd.

Adolf Fredriks kyrka