Mässa för alla åldrar

Söndag 18 februari kl 11 i Adolf Fredriks kyrka. Barnpsalmboksutdelning till församlingens 6-åringar, anmäl till Jonas Pettersson om du vill ha en psalmbok.

Anna Levin, präst. Adolf Fredriks kyrkas Miniorkör och Barnkör samt Sångfåglarna. Jonas Pettersson, församlingspedagog. Isabel Josephson, körledare.
Christoffer Holgersson, dirigent. Kyrklunch på Kammakargatan 30. Barnpsalmboksutdelning till församlingens 6-åringar. Kontakta Jonas Pettersson om ditt barn vill ha en psalmbok. Jonas Pettersson

Dessa barn- och familjeinriktade gudstjänster firas ungefär en söndag i månaden. Församlingens barnkörer och barngrupper brukar medverka. Efter mässan serveras kyrklunch i församlingslokalerna på Kammakargatan 30.

Kl 11.00 söndagarna:
18 februari (med barnpsalmboksutdelning), 25 mars (Påskspel), 22 april och 20 maj.