Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Adolf Fredriks församling Besöks- och postadress: Holländargatan 16, 11160 Stockholm Telefon: +46(8)207076 E-post till Adolf Fredriks församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ledarutbildning

För att vara ledare i barn- eller konfirmandgrupper i vår församling behöver man gå vår ledarutbildning. Ledarutbildningen är ett gemensamt arbete mellan församlingarna på Norrmalm. Även om man inte vill eller har möjlighet att vara ledare just nu är man välkommen att delta. Det är alltid en merit med ledarutbildning och efter genomgången utbildning får man ett intyg. Vi ses en gång i månaden och åker på ett läger per termin tillsammans.

Ledare i våra församlingar

Vill du vara med och göra vårt konfirmandarbete bättre och konfirmandtiden ännu roligare för våra konfirmander? Eller vill du vara ledare i en barngrupp?

Vår ledarutbildning har som syfte att lära ut ledarskap, fördjupa kunskap om deltagarna själva och kristen tro. Vi vill ge redskap för att växa som ledare och som människor.

Ledarutbildningen pågår i två terminer, med träffar en gång i månaden på tisdagar, samt två obligatoriska lägerhelger.

Vi blandar teori och praktik med teman som Att vara ledare, Människosyn, Lekmetodik, HLR/Första hjälpen, Grupputveckling, Gudstjänst, Kunskapssyn, Kristen tro med mera.

Ledarutbildningen är för alla som är intresserade av att vara ledare, eller fördjupa sina kunskaper i ledarskap. Ledarutbildningen är kostnadsfri, församlingarna står för material, resor, kost, logi med mera.

Efter varje år får man ett intyg på att man genomgått ledarutbildning i Svenska kyrkan och det kan du använda i ditt CV när du söker jobb.

Datum för ledarutbildningen

Ledarutbildningen startar med ett läger,

1-3 september 2017 på Drakudden i Bro. Alla som är intresserade av att gå ledarutbildningen är välkomna!

Sista anmälningsdagen till lägret är 20 augusti. Lägret är gratis, men vid avbokning efter 20 augusti betalar du kostnaderna för kost och logi, 1000 kr.

Träffarna under terminerna är på tisdagar:

16.30 Fika

17.00 Pass börjar

18.30 Bön

19.00 Slut

 

1-3 september Läger

19 september

17 oktober

14 november

12 december

 

2-4 februari Läger

20 februari

20 mars

17 april

15 maj, Avslutning med ledarintyg och mys

Kontakt och information

Anna Levin

Anna Levin

Adolf Fredriks församling

Präst

Direkt: 08-402 04 83

Växel: 08-20 70 76