Kulturnatt Stockholm 29 april

Lördag 29 april kl 18-24 Kulturnatt Stockholm. Program varje hel timme varav konserter kl 19, 21 och 23. Fri entré hela kvällen. Hela kvällen konstutställning i kyrkorummet Britta Persson, textil och Thomas Qvarsebo, skulptör.

18.00 Visning av kyrkan Lena Olsson Fogelberg

Kl 19 Poulenc: Orgelkonsert, Olle Lindberg: Missa Brevis Adolf Fredriks kyrkas kammarkör (fd ungdomskör) – Adolf Fredriks kyrkas diskantkör och nya ungdomskör – Per-Ove Larsson, orgel – Jannica Gustafsson, violin – REbaroque – Maria Lindal, konsertmästare – Christoffer Holgersson, dirigent.

Kl 20 Frälsarkransvandring på kyrkogården Annika Persson, diakon

Kl 21 Konsert Mozart: Exsultate Jubilate Hannah Holgersson, sopran – REbaroque – Maria Lindal, konsertmästare – Adolf Fredriks kyrkas kammarkör (fd ungdomskör) – Christoffer Holgersson, dirigent.

Kl 22 Hypnosober – ett dansprojekt med tre visuella konstnärer.
Dans och koreografi: Karin Andelius och Elin Hedin. Musik, ljus och videokonst: Gustaf Nygren

Kl 23 Konsert Mozart: Mässa c-moll Adolf Fredriks kyrkas kammarkör (fd ungdomskör) – REbaroque – Hannah Holgersson, sopran – Ivonne Fuchs, mezzosopran – Johan Christensson, tenor – Johan Wållberg, bas – Maria Lindal, konsertmästare – Christoffer Holgersson, dirigent.