Other languages with Google Translate

Babygudstjänst för alla sinnen

Onsdag 12 september kl 13.30 i Adolf Fredriks kyrka

Vi samlas i Adolf Fredriks kyrka en onsdag i månaden kl 13.30 och sjunger sånger som känns igen från Öppna förskolan i en kort och mycket barnvänlig stund. I den korta och mycket babyvänliga gudstjänsten får alla sinnen vara med. I en liten vandring runt kyrkorummet får barnen se, höra, lukta, smaka och känna på saker som passar in i årstiden. Öppen förskola som vanligt efteråt. Det finns möjlighet att fika och leka en stund i barnlokalen, Kammakargatan 30.

Höstens babyandakter