Adolf Fredriks kyrkas miniorkör och sångfåglar 4-10 år

Adolf Fredriks kyrkas miniorkör 4-5 år
Repetitioner äger rum på måndagar kl. 16.10 – 16.50
Adress: Kammakargatan 30. Ledare är Isabel Josephson

Här lär vi oss på ett lekfullt sätt grunderna för sångteknik, tränar gehöret och lär oss grundläggande musikteori. Vi medverkar med sång vid olika gudstjänster, oftast tillsammans med flera andra barnkörer i församlingen.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi er när plats blir tillgänglig.

Avgift: 700 kr/termin (1 400 kr/termin för icke medlemmar i Svenska kyrkan). Syskonrabatt – se längre ner.

Adolf Fredriks kyrkas sångfåglar grupp 1: 6-7 år
Repetitioner äger rum på måndagar kl. 17.00 – 17.40.
Adress: Kammakargatan 30. Ledare är Isabel Josephson.

Här lär vi oss grunderna för sångteknik, tränar gehöret och lär oss grundläggande musikteori. Vi medverkar med sång vid olika gudstjänster, oftast tillsammans med flera andra barnkörer i församlingen.

Avgift: 700 kr/termin (1 400 kr/termin för icke medlemmar i Svenska kyrkan).
Syskonrabatt – se längre ner.

Adolf Fredriks kyrkas sångfåglar grupp 2: 7-10 år
Repetitioner äger rum på måndagar kl. 17.45 – 18.30.
Adress: Kammakargatan 30. Ledare är Isabel Josephson.

Syskonrabatt
Om det är fler i syskonskaran som medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet upp t om 17 års ålder.

Exempel:
Syskon 1 sjunger i diskantkören: 700 kr för syskon 1.
Syskon 2 sjunger också i diskantkören: 700 kr - 200 kr = 500 kr för syskon 2.
Syskon 3 sjunger i barnkören: 700 kr - 200 kr = 500 kr för syskon 3.

Mer information via www.afkyrkaskorer.se