Adolf Fredriks kyrkas diskantkör 9-12 år

Repetitioner äger rum på torsdagar kl 17.00 - 18.30 inkl. paus med fika som vanligtvis ordnas av församlingspersonal och ingår i terminsavgiften.
Adress: Kammakargatan 30. Ledare är Christoffer Holgersson.

AF kyrkas diskantkör har en hög ambitionsnivå och sjunger allt från enstämmig till flerstämmig körmusik för sopraner och altar. Vi sjunger a cappella eller tillsammans med orgel/piano och ibland kompositioner tillsammans med instrumentalensemble/orkester. Repertoaren riktar sig mot den klassiska körrepertoaren men vi sjunger också körmusik inom jazz, visa, folkton m m.

Provsjungning krävs och både egen övning och hög närvaro förväntas.
Provsjungningar äger vanligtvis rum i slutet av vårterminen samt under mitten/slutet av augusti inför höstterminsstarten.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan för provsjungning via detta digitala formulär så kontaktar vi er när vi anordnar provsjungningar.

Avgiften är 700 kr/termin (1 400 kr/termin för icke medlemmar i Svenska kyrkan)

Syskonrabatt
Om det är fler i syskonskaran som medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet upp t om 17 års ålder.

Exempel:
Syskon 1 sjunger i diskantkören: 700 kr för syskon 1.
Syskon 2 sjunger också i diskantkören: 700 kr - 200 kr = 500 kr för syskon 2.
Syskon 3 sjunger i barnkören: 700 kr - 200 kr = 500 kr för syskon 3.

Mer information via www.afkyrkaskorer.se