Adolf Fredriks kyrkas barnkör 7-8 år

Repetitioner äger rum på torsdagar kl 16.00–16.50.
Adress: Kammakargatan 30. Ledare är Christoffer Holgersson.
Barnkören sjunger mest unison sång men provar ibland någon diskant-stämma eller annan stämma till melodin. Vi utforskar och lär oss om det vokala uttryckets möjligheter och klanger.

Provsjungning krävs och både egen övning och hög närvaro förväntas.
Provsjungningar äger vanligtvis rum i slutet av vårterminen samt under mitten/slutet av augusti inför höstterminsstarten.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan för provsjungning via detta digitala formulär så kontaktar vi er när vi anordnar provsjungningar.

Avgiften är 700 kr/termin (1 400 kr/termin för icke medlemmar i Svenska kyrkan) Mer information via www.afkyrkaskorer.se

Syskonrabatt
Om det är fler i syskonskaran som medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet upp t om 17 års ålder.

Exempel:
Syskon 1 sjunger i diskantkören: 700 kr för syskon 1.
Syskon 2 sjunger också i diskantkören: 700 kr - 200 kr = 500 kr för syskon 2.
Syskon 3 sjunger i barnkören: 700 kr - 200 kr = 500 kr för syskon 3.

Mer information via www.afkyrkaskorer.se