Gruppbild med sex engagerade människor. Både unga och äldre.
Foto: Magnus Aronson/Ikon

Bli en changemaker du också

Att vara en changemaker är att bidra till förändring. Det kan du göra på många olika sätt utifrån dina förutsättningar och din insats är oändligt värdefull.

Vi vet att alla människor, med rätt förutsättningar, kan förändra sina liv. Varje människa är oändligt värdefull och har rätt till den frihet det innebär att kunna skapa förändring i sitt eget sammanhang. Tillsammans med våra samarbetspartner bygger vi nätverk och skapar förutsättningar för ett aktivt civilsamhälle, där fler får möjlighet att förändra sina liv till det bättre. I vårt nätverk finns många changemakers, men även du kan vara en changemaker i din egen situation.

Att vara en changemaker

Som changemaker kan du bidra till förändring och vara en del av detta världsvida nätverk. Du kan gå med i en internationell grupp i din församling, bli ageravolontär, skänka en gåva, bli månadsgivare eller delta i vårt utbytesprogram.

Du kan även engagera dig internationellt genom att göra något annat som bidrar så som att skapa egna insamlingar, anordna loppisar eller hålla i en workshop för en intresserad grupp. Utifrån dina förutsättningar och möjligheter kan du göra skillnad.

 Tillsammans förändrar vi världen

Alla människor ska ha möjligheten att organisera sig och bidra till förändring. Vi kämpar för att alla ska vara fria att förändra. Vi agerar lokalt – för att påverka globalt. Tillsammans med dig kan vi påverka hur våra medmänniskor har det. Tillsammans kan vi göra världen mer rättvis!

Du kan också vara med och skapa en konkret och hållbar förändring.