Mänskliga rättigheter

Act Svenska kyrkan arbetar för att människor själva ska kunna försvara sina rättigheter. Vi kämpar mot diskriminering som drabbar kvinnor och flickor, och vi arbetar med konflikthantering, försoning och för fred. Var med du också!

I Manilla är hot, våld och sexuella övergrepp vanligt, likaså drogmissbruk. Svenska kyrkan stöder lokala organisationer som ger barnen mat, husrum och utbildning. Din gåva gör skillnad!

Barn som lever på gatan i Filippinerna får en andra chans

I slumområdena i östra Indien är kvinnor och flickor ofta hårt utsatta av våld och diskriminering. Din gåva bidrar till att kvinnor kan organisera sig, stärka varandra och förändra sin situation.

Ge kvinnor i Indien större möjlighet att påverka sina liv