Tidningen göra skillnad i ett tidningsställ.
Foto: Josefin Casteryd

Tidningen Göra skillnad

Ge en gåva till Act Svenska kyrkan och få tidningen Göra skillnad hem i brevlådan. Tidningen innehåller nyheter och artiklar från olika delar av världen där din gåva gör skillnad.

Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan mot fattigdom, förtryck och orättvisor i över 300 projekt i ett 40-tal länder. I tidningen kan du bland annat läsa inspirerande reportage om hur lokala partner är med och skapar långsiktig samhällsförändring.

Tidningen ges ut två gånger per år, i mars och november.

Som månadsgivare får du alla nummer i hem i brevlådan

Bläddra i ett exempel på tidningen Göra skillnad

Lösningen till ett korsord.
Här är facit till det korsord som finns i nr 1-2 2022

Följ Act Svenska kyrkan i sociala medier

Ser en hand som håller i en mobiltelefon och läser ett nyhetsbrev. På soffbordet bakom står en kaffekopp och en liten hög med papperstidningar.

Act Svenska kyrkans nyhetsbrev

Genom Act Svenska kyrkans nyhetsbrev får du uppdateringar, inbjudan till webbinarium och information om hur vi tillsammans kan bygga en tryggare framtid för alla.

Gruppbild av en man och två kvinnor som ler mot kameran.

Har du några frågor?

Kontakta gärna Givarservice! Ordinarie öppettider: mån-fre, 9-12 och 13-15 Telefonnummer: 010-1819300