Din gåva gör skillnad

Act Svenska kyrkan arbetar just nu tillsammans med våra partner över hela världen för att ge människor i utsatthet tillgång till hygienartiklar, matpaket, skyddsutrustning och information om hur coronavirusets spridning kan begränsas. Rädda liv - ge din gåva idag!

Din gåva på

• 300 kronor räcker till 51 kg näringsersättning till barn
  • 500 kronor räcker till matpaket för fem hushåll (bl.a. ris, nudlar, konserver, grönsaker)
  • 240 kronor räcker till 80 stycken tvålar

Vi har alla rätt till trygghet, men människor som redan lever i utsatthet är de som alltid drabbas hårdast.

Lennart Hernander, biståndschef Act Svenska kyrkan

Ditt stöd når längre

På många platser har stora internationella aktörer dragit tillbaka sin personal och begränsat sina aktiviteter. Act Svenska kyrkans partner är en del av lokalsamhället och kan genom volontärer och lokalanställda snabbt avgöra vad som behövs och nå dem som annars inte får hjälp eller information. Kyrkor och religiösa aktörer har stort inflytande och unika möjligheter att nå ut till allmänheten och påverka.

Vi lever alla under samma himmel, men verkligheten ser olika ut. Tillsammans gör vi skillnad! Ge din gåva här eller swisha till 900 1223. Din gåva är bara några klick bort.

Ge en gåva som räddar liv

300 kronor räcker till 51 kg näringsersättning till barn. 240 kronor räcker till 80 stycken tvålar.

Ge en gåva

Din gåva bidrar till

• sprida information om coronaviruset, karantänregler och smittskydd
  • sätta upp handtvättanläggningar, innehållande rent vatten, hink och tvål