Till bagerierna - Vill du vara med?

Ett starkt varumärke, gott bröd och en god magkänsla går hand i hand. Alla bagerier som under en dag mellan den 18-24 mars, låter två kronor per sålt bröd gå till Svenska kyrkans internationella arbete kan vara med och göra en livsviktig insats.

De pengar ni ger kommer gå till mat, rent vatten, sjukvård, tak över huvudet, men inte minst också hjälp att bygga upp tillvaron när livet rämnat och få möjligheten att växa sig starkare.

BAGERIER ÖVER HELA LANDET

Som bageri har ni ju ofta varit med och levererat till livets alla stora och små stunder. Till bröllop, dop och begravningar, och inte minst till fikat en vanlig vardagdag. Där är vi lika. Nu ber vi er vara med och göra skillnad för medmänniskor. Erbjud era kunder att tillsammans med er göra en god gärning när de köper bröd hos er en dag under vårdagsjämningsveckan. Det blir också ett sätt att stärka ert varumärke. Att ”Dela bröd” handlar om att inte behöva gå ensam och att få dela med sig. Det är precis det vår gemensamma insats handlar om: att vi alla kan vara med och göra livet lite lättare för dem som är i behov av stöd.

GOTT BRÖD OCH GODA GÄRNINGAR GER BRA MAGKÄNSLA

Ett starkt varumärke byggs naturligtvis genom ett gott bröd och att delta i en god sak stärker det ytterligare. Ni låter era kunder vara med i ert hållbarhetsarbete, det ger bra magkänsla och kunder som kommer tillbaks.  Vi står för posters med Dela bröd, etiketter till brödpåsar och en digital bild om ni vill sprida er medverkan ytterligare. Allt för en bra magkänsla.

Anmälan sker via din församling eller direkt via Givarservice