För vuxna

En paus i vardagen och en chans till andlig fördjupning.Välkommen till Svenska kyrkan, Västra Frölunda församling.

Veckoverksamheter i Västra Frölunda församling:

Vad känner du inför naturen och vår tids ekologiska kris? Under fem träffar får vi möjlighet att dela oro, tankar, erfarenheter och kunskap med varandra. Gästföreläsare i höst är Martin Hedberg, meteorolog och Per Larsson, ekoteolog.

Klimatsorg & Framtidstro

Barn och familj är ute och promenerar. Händer.

ABC - Alla Barn i Centrum

Vill du ha mer lek och mindre tjat? ABC är gruppträffar med diskussion och information om föräldraskap och barns utveckling. Föräldraträffar är för dig med barn 3-12 år, dagtid fyra tisdagar i höst. Kostnadsfritt. I samarbete med Göteborgs stad.

Mer information på denna sida.

Vardagsrummet (Fika i kyrkparken)

Vår måndagsträff "Vardagsrummet" innehåller i höst: Fika i Västra Frölundas kyrkpark, lek på lekplatsen, klädutdelning, middagsbön och sopplunch. Kom på det du vill! Mer information på denna sida.