Foto: Brenna Huff/Unsplash

Ungdomsgrupp i Älvsborgs församling

Fika, prat, spel, quiz, bakning, andakt och annat för dig som är konfirmand eller äldre. Tisdagskvällar 19.00-21.00 i Älvsborgs församlingshem. Vi siktar mot höstterminsstart 24 augusti 2021 men ändringar kan ske.

Vi siktar mot höstterminsstart 24 augusti 2021 men ändringar kan ske. Håll utkik här på hemsidan och på Facebook.

Ungdomsgruppen träffas tisdagar klockan 19.00-21.00 i församlingshemmet. (Efter veckomässan som är kl. 18.30, välkommen på den också!) Vissa veckor har vi ett program; en gäst, ett tema, en film eller nåt praktiskt som att baka eller pyssla.

Följ oss gärna på Instagram: skualvsborg och på Facebook: Svenska Kyrkans Unga i Älvsborg

För mer info:

Torbjörn Lindblad och Anna Veres, se kontaktuppgifter nedan. Det går också bra att höra av sig till: Elisabeth Dahlberg; jag@elisabethdahlberg.se och Erik Eliasson; kire001er@gmail.com