Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Öppna uteförskolan och Barnvagnspromenad & fika

Välkommen till Öppna uteförskolan vid Björnekulla lekplats på måndagar och torsdagar, och till Barnvagnspromenad & fika i Furåsens trädgård på tisdagar! Start 24 augusti 2020.

Öppna uteförskolan
Måndag och torsdag 10.00-12.00
För barn 0-5 år i sällskap med vuxen. Vi träffas på Björnekulla lekplats. Pernilla och Elisabeth har med sig fika och håller i en rytmiksamling. Vi följer FHM:s råd. Kom bara om ni är helt friska! Terminsstart måndag 24 augusti.

Barnvagnspromenad och fika i Furåsens trädgård
Tisdagar 09.30-11.30
För barn upp till 1 år tillsammans med vuxen. Efter samrådan med Barnhälsomyndigheten har vi beslutat att inte ha Babyöppet inomhus, utan det blir istället barnvagnspromenad och fika i Furåsens trädgård klockan 10-12. Detta gäller tills vidare. Välkomna! (Men bara när ni är helt friska såklart). Terminsstart 25 augusti 2020.

Barnverksamheterna drivs av Svenska Kyrkan i Älvsborg, Västra Frölunda pastorat. Vi håller till i Furåsens kyrka, Furåsgläntan 23. Här arbetar utbildad personal. Vi har samarbete med BVC Wästerläkarna.

Öppna förskolan är avgiftsfri och ingen föranmälan krävs. Fika 20kr/familj, betalas kontant eller med swish: 123 143 3101

Varmt välkomna!
Hälsar Pernilla & Elisabeth

Vill du ha Öppna förskolans mail-utskick (ca 1 gång/mån)? Hör av dig till oss! Följ oss också gärna på Facebook: https://www.facebook.com/oppnaforskolanifurasen/

Medarbetare i Öppna förskolan Furåsen

Följ oss gärna på Facebook! 

https://www.facebook.com/oppnaforskolanifurasen/